»

Byggeklosser zoo

pris: 375,- 138,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1571
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (1) PrisGaranti

Treklosser skogsdyr

En fantastisk treleke som består av 12 morsomme tre dyr for å lære egne koordineringsevner gjennom stabelen av det høyeste dyretårnet . Byggekloser sett laget av massivt tre fra bærekraftig tre og malt med vannbasert maling. Skogsdyr av tre er en spennende og lærerik måte å lære barna stable, telle og  sortere for å skape mest mulig kreativiteten hos barn i alderen fra 12 måneder.
 
Pedagoger om fordelene for barn ved å leke med byggeklosser:
  1. Problemløsing. Både med og uten forutgående intensjon.
  2. Selvutfoldelse gjennom konsentrasjon. Barn som bygger med klosser tenker og planlegger, prøver og eksperimenterer ut tanker og ideer. Barn som leker med Kapla henfaller ofte i dyp stille lek.
  3. Matematikk. Viktige prinsipper om harmoni, balanse, geometri og komposisjon blir øvet og styrket. Herunder følelse med lengde, høyde, måling og sammenligning, symetri og asymetri.
  4. Kontinuitet og permanens. Lek med klosser engasjerer den spatiale sans og motoriske ferdigheter, solo eller gjennom gruppe aktivitet. Konstruksjoner kan bli stående som vitner om tidligere lek.
  5. Kreativitet. Klosser kan fritt plasseres og beveges av barnet. De kan kombineres og rekombineres i stadig nye mønstre og symetrier på utallige måter.
  6. Vitenskaplig metode. Kaplaklosser byr på en mulighet til å bli kjent med tyngdekraften, studere balanse, samt til å teste ut hypoteser og bygge etter resonnement om hva som antas å ville fungere.
Produktinfo:
Treleleke med dyrmotiv
Passer best for barn: 12-36 måneder

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 138,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.
Nøkkelord: treklosser, skogsdyr