»

Stor Leketeppe - Sekk til leker

pris: 325,- 125,-
Inkl.MVA
3 anmeldelser
Produkt ID: PR1335
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(3) Lignende produkter (6) PrisGaranti

Stor Leketeppe - Sekk til leker

Fantastisk og ikke minst praktisk Legoteppe samtidig med ekstra oppbevaringspose til leker som gjør veldig lett å lære barna å rydde opp lekene sine. Et leketeppe, som enkelt gjøres til en sekk til lego være løsningen. Når barna er ferdige å leke er det bare å dra i snoren også samles alle lekene inne i en lekepose. Gjør det enkelt å ta frem og rydde vekk igjen, og når teppet ligger på gulvet utgjør det et naturlig samlingspunkt for lekende barn. Med leker på teppet får barna oversikt over hvilke deler og figurer som finnes. De slipper å helle ut alt fra en lekekasse for å finne det som er i bunnen, og det er plass til flere barn rundt teppet enn det er rundt en kasse. Med denne posen er det enkelt å ta med legoen på foreksempel bilferie eller besøk

Sekk til leker gir til barna et positivt forhold til rydding og husarbeid mens de er små. Ikke bare blir det orden rundt dem, det gjør det også mye enklere for dem senere i livet.
 
Podukt info
  • Størrelse: 150cm (diameter)
  • Materiale: Nylon
  • Farge: Blå

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 125,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.
Nøkkelord: stor, leketeppe, sekk, til, leker, baby