» »

Magnetarmbånd - smartviking.no

Power balance magnetarmbånd

pris: 95,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1357
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)

Tilgjengelige valg

* Farge (str.):

Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (3) PrisGaranti

Magnetarmbånd

Helse armbånd er også kjent som balanse armbånd benytter seg  kroppens egne energi felter og optimaliserer energiflyten i kroppen. Magnetbånd –  Power balance tilfører ikke noe energi, men den forsterker kroppens egne frekvenser og balanserer de positive ioner, noe som betyr at du får en bedre posisjon til å forbedre balansen, øke styrken din, sover bedre, redusere risikoen for reisesyke og så videre. Kort sagt Power balance – magnetarmbånd virker sammen med kroppens naturlige elektriske felt og kompenserer underskudd av negative ioner i kroppens celler. Dette skjer gjennom frekvensladet hologram og en silikon blanding med høy andel negative ioner for å gi høyest mulig effekt. Vi vil nevne at dette ikke er et produkt som ufører mirakler og / eller fungerer for alle. Power balance – helsearmbånd er laget av silikon som er blandet med vulkansk aske og tumalin med en høy andel av negative ioner og to hologrammer. Silikon armbånd med magnet har også innslag av metall. Magnetarmbånd er lastet med naturlig energi produsert av naturen selv. Vi anbefaler at du bruker armbåndet hele tiden også når du sover. Dette for at effekten skal bli bedre. Har du noen sykdom eller er usikker, bør du konsultere legen din før bruk
 
Produktinfo:
  • Størrelse: Small - (16CM) Medium - (17.5CM) Large (19CM)
  • Farge: Bruk tilgjengelige farger

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 95,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.
Nøkkelord: magnetarmbånd, helse