»

Justerbar Skulderstøtte belte

pris: 375,- 88,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1553
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (5) PrisGaranti

Rygg og skulder Holdningsstøtte

Holdningsstøtte til Rygg og skulder som effektivt motvirker dårlig holdning samt minsker risikoen for nakke og rygg smerter. En dårlig kroppsholdning kan ha svært negative virkninger på nakke, skuldre og bryst og er ofte årsaken til problemer i den øvre delen av ryggen. Rygg Holdningsvest har en patentert konstruksjon som hjelper kroppen med å få tilbake en naturlig pust og holdning. Bedre Holdning støtte fungerer like bra til både kvinner og menn uansett er du på jobben, fest eller trening, holdningsstøtte gir deg maksimal komfort og bedre holdning i hele ryggen. Justerbar Skulderstøtte belte kan fjerne skuldersmertene. Skulderstøtte belte har en patentert konstruksjon som hjelper kroppen med å få tilbake en naturlig pust og holdning. Skulderremmene trekker skuldrene tilbake samtidig som du får et balansert trykk av ryggplaten mellom skulderbladene. I kombinasjon med det fleksible materialet, som aktiverer hele brystkasse, får kroppen optimal støtte. 

Enkel å bruke
 

Fleksebil størelse: passe til alle
Farge: svart

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 88,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.