»

Egg Oppbevaring Boks til 24 egg

pris: 250,- 88,-
Inkl.MVA
1 anmeldelser
Produkt ID: PR1100
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(1) Lignende produkter (5) PrisGaranti

Dobbelt Lag Eggholder

Praktisk og solid Dobbelt Lag eggboks med håndtak som passer best til en trygt egg oppbevaring. Eggboks har plass til 24 egg som plasert i to lag av denne plast Eggeske. Oppbevaringsboks til egg perfekt for å oppbevaring av mange egg i kjøleskapet uten at det tar mer plass enn nødvendig!
 
Produktinfo
Mål: 15,7 x 24,5 x 9,5 cm
Farge: sendes tilfeldig
 
Litt Fakta om egg
For å få best mulig effekt av eggene, bør de ligge i romtemperatur en dag før eggene skal brukes . Romtempererte egg gir både bedre smak og bedre volum ved pisking, forklarer han videre.
Fargen: brune og hvite egg er helt like inni, de smaker det samme og har akkurat samme næringsinnhold. Det er fargen på et lite bein i øret på høna som avgjør fargen på eggene hun legger.
Egg inneholder alle de viktige vitaminer unntatt vitamin C. Egg er naturlig rik på vitamin D, E, B2 , B12 , folsyre og selen. Egg er i tillegg en naturlig kilde til vitamin A og jern. Du får i deg hele dagsbehovet for vitamin B12 hvis du spiser ett egg
1 egg inneholder 75 kcal og rundt 50 mg av den viktige omega-3 fettsyren DHA. Mye næring per kcal og ingen tomme kalorier. Egg inneholder 12% protein, 10% fett og 0% karbohydrater.

 

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 88,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.