»

Luksus vaginakuler - oppladbart

pris: 375,- 200,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1536
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (6) PrisGaranti

Luksus vaginakuler - oppladbart

To elegant oppladbart vibrerende vaginakuler med fjernkontroll som også er til stimulering av klitoris. Denne vibrerende egg kan lades via USB porten og har 7 funskjoner på kraftig vibreringen. Vibratoregg med fjernkontroll og kraftfulle bullet er ideelt ikke bare til indre stimuli men også til ytre stimuli av klitoris. Du bestemmer helt selv om de skal være i vagina, anus eller begge deler. Egget fjernstyres med en simpel fjernbetjening og egget kan brukes alene, eller sammen med anal-sleevet. Eller kanskje er det partneren din som bestemmer? Fjernkontrollen gjør at din partner kan ta full kontroll over din nytelse - til stor glede for dere begge. Vi anbefaler at du bruker egget sammen med et godt vannbasert glidemidde

Også bra egnet til å trenne musklene i bekkenbunnen som er veldig viktig for jenter og kvinner å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Slik unngår man inkontinens og urinlekkasje senere i livet, man kan oppnå bedre orgasmer og det er spesielt lurt for å stramme opp igjen etter fødsel. Denne typen trening anbefales for de fleste kvinner fra 20 år og oppover

  • Lengde: 8,5 cm
  • Diameter: 3,5 cm
  • Oppladbar: Usb
  • Hastighet: 7 hastigheter
  • Materialet: Silikon
  • Vanntett

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 200,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.