»

Fettklype - Kroppsfettmåler

pris: 125,- 19,-
Inkl.MVA
1 anmeldelser
Produkt ID: PR1347
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(1) Lignende produkter (6) PrisGaranti

Fettkaliper - fettmåler

Liten og praktisk Fettkaliper kanskje er den mest vanlig og lettest tilgjengelige metoden for nøyaktig kroppsfett måling. Fettklype gir deg full oversikt over fettprosent på en enkel, rask og effektiv måte. Fettprosent klype perfekt å benytte som et kroppsfett kontrollverktøy til deg som ønsker å følge med fremgangen din og om du går opp eller ned i vekt. Omtrent 50 % av kroppsfettet vårt er såkalt underhudsfett. Med denne kaliperen måler du nettopp dette – fettet du har under huden.
 
Fettprosenten hos kvinner og menn
En fettprosent på 7% hos en mann tilsvarer ca 12% hos en kvinne. Det vil si at en kvinne med godt definert muskulatur fortsatt vil ha en fettprosent på over 10%. For de fleste kvinner vil 21-26 % tilsvare et sunt og veltrent nivå som er mulig å opprettholde over tid. Se tabellen nede
 
Se bilde med ulikeheter mellom menn og kvinner med samme fettprosent
 
 
Produktinfo
Følg bruksanvisningen som medfølger, og mål deg selv riktig for mest nøyaktige resultater med denne fettklypen. Leveres med instruksjoner og tabeller

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 19,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.