»

Knestøtte - Åpen patella

pris: 125,- 38,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1109
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (3) PrisGaranti

Knestøtte med hull

Åpen Patella er meget effektiv Knestøtte som støtter, komprimerer og forbedrer blodsirkulasjonen ved stive, svake og vanlige kneskader. Knestøtte med hull hjelper også ved kne slitasjeskader og kne overbelastninger som ofte kan føre til senebetennelse i knærne. Den støtten til kneet er perfekt beskyttelse ved kne overbelastning og andre kneproblemer ved aktivlivstil feks. inne trening eller asfalt jogging ute.  Har du en kneskade, menisk smerter eller vridning i kneet kan du også bruke denne knestøtten
 
Det finnes mange fordeler med å trene med knestøtter.
 
Knærne er et av leddene i kroppen som utsettes for høyest belastning. Slitasje problemer og kneskader merkes best ved at man blir stiv i kneleddene etter å ha sittet, eller at man føler smerter når man bøyer knærne. Har man fått slitasjegikt merkes det som oftest ved at det er smertefullt å belaste knærne. 73% av alle løpere har hatt kneproblemer i løpet av de siste to årene, viser Norges største løpeundersøkelse gjennomført av Rehband. Med knestøtte kan du unngå komplikasjoner og skader, samt fortsette med det du elsker i aktiviteten. Kne Støtteprodukter kan bidra til stabilitet, holde jevn temperatur og kompresjon som øker blodsirkulasjonen og minke belastningen.
 
Produktspesifikasjon
  • Beskytter knærne når du trener
  • Beskytter mot skader, slitasje og kne belastningsskade
  • Gir støtte til kneleddet som hjelper deg hvis du har en tidligere skade
  • Materiale: Neopren.
  • Størrelse: one size.
  • Pakkeinhold: 2stk knestøtte

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 38,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.