Kjøpsvilkår

På SmartViking.no er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 60 dagers åpent kjøp samt lynraske leveranser. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår!
 
60 DAGERS ÅPENT KJØP 
 
Angrerettloven gir deg som privatkunde rett til å angre kjøpet innen 16 dager etter at du har mottatt varen.  For å gi deg en bedre og mer trygg handelen hos oss,  vi legger gjerne til angrerettloven 46 dager til, så dette bytter at du som kunde vår har rett til å bytte ubrukte varer innen 60 dager. Etter du har mottatt varen fra oss, du bestemmer selv om du er misfornøyd eller i tvil med kjøpet, du har full rett til å sende varen tilbake innen 60 dagers for å få penger tilbake eller til å bytte ny vare. Se våre generelle betingelser for 60 dager åpent kjøp:
 
Angreretten gjelder i 60 dager fra dag du har mottatt vare fra oss
Alle eventuelle produkt tilbehør skal også medfølge ved retur.
Varen må returneres til oss i originalemballasjen eller annen innpakning som egner seg for sending med posten.
Varen skal ikke være brukt eller skadet på noen måte, slik at vi kunne selge produkt igjen i nettbutikk vår
Når en vare returneres til oss er det du som betaler fraktkostnaden.
Returskjema skal følge med varen i retur ferdig utfylt
Vi betaler pengene tilbake bare for varene du kjøpt  (vi dekker ikke frakt kostnader) 
Tilbakebetalingen skjer til samme kort du benyttet for betaling på våre nettsider, eller oppgitt kontonummer i returskjema
 
 
Vennligst kontakt vår behjelpelige kundeservice hvis du har mer spørsmål
 
BEST PRIS GARANTI 
 
Med vår best pris garanti er du alltid sikret de laveste prisene på alle varer du kjøper smartviking.no. Målet er å sikre at du alltid får lave priser og god verdi for pengene.  Du kan sammenligne priser hos oss med alle konkurrenter i Norge, både på nett og i butikk. Nøkkelen er at hvis du finner vare til samme pris eller billigere fra andre norske leverandør nettsted, så senker vi pris eller betaler (om du har allerede bestilling hos oss ) pris mellomlegget tilbake på din bankkonto. For å gjøre det mye enklere for kunder våres, under alle våre produkter finner du et Prisgaranti skjema hvor du alltid kan søke om best pris. Se eksempel her
 
Prisforskjellen må meldes inn innen 10 dager fra ordre du gjennomført i nettbutikken vår.
Tilbudet gjelder ikke produkter som selges på auksjon via en Internettside eller produktannonser mellom  privatpersoner og leveringer utenfor Norge.
Tilbudet gjelder ikke rabatterte varer hos andre nettbutikker.
Ved søknad om refundering event., ved pris differanse trenger du bør legge din order ID av produkt du har kjøpt hos oss og en link til norsk leverandør hvor du har fant samme produkt til en lavere pris.
Søknad om best pris garanti finner du under hver produkt i nettsiden våres. Se et eksempel her
 
 
ALLE PRISER INKL. MVA
 
Alle våre prisene er oppgitt inkludert MVA både på frakt og produkter. Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.
 
FRAKT 
 
Leveringsmåter og frakt priser som er gyldig for ditt kundesegment blir synlig i kassen. Lagervarer sendes alltid ut fra oss innen 24 timer. 
Tilgjengelige Fraktmåter
 
POSTPAKKE - Varene leveres hjem i postkassen din innen 1-3 virkedager i hele Norge så fremt den får plass, dersom pakke er for stor så da henter du pakken selv på ditt postkontor frist innen 14 dager. Påminnelse blir sendt etter 1 uke. Merk at postpakke kan ikke spores og sendes fra vårt lager uten kolli/sendingsnr.  
 
NORGESPAKKEN - Dersom ønsker du å spore kolli- og/eller sendingsnummer på pakken din så da anbefaler vi å velge denne levering måte. Leveringstiden er en til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem dager.
 
Frakt Til Land Utenfor Norge
SmartViking.no sender varer også til utlandet. For bestillinger utenfor fastland – gjelder også fast pris på kun 150,- inkl.mva. I noen områder i Sverige og Danmark kan levering ta litt lengre tid, ta derfor høyde for noen ekstra dagers leveranse når du legger inn din bestilling til disse områdene.
 
Danmark - Brevpakke pris 150,- 
 
Sverige - Brevpakke pris 150,- 
 
Leveringsopplysninger 
 
Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. For ordens skyld understreker vi at du selv er ansvarlig for å fylle inn riktig informasjon om leveringsadresse og telefon. Dette er våre transportører avhengige av. Pass derfor alltid godt på at du har oppgitt korrekte leveringsopplysninger ved bestilling i nettbutikken vår. 
 
Kunder På Svalbard
 
Vi sender dessverre ikke til Svalbard for øyeblikket. Dette vil vi muligens gjøre i fremtiden hvis vi ser behovet for det. Vi beklager sa klart dette
 
BESTILLING
 
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordre bekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren din behandles hos oss.
 
BETALING
 
Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden vår – Vi har integrert betaling løsninger via PayPal og Bank-/Kredittkort. Alle oppgavene håndteres med et meget sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjør at ingen utenforstående kan se dine kortoppgaver. Du kan derfor handle trygt og sikkert med ditt bankkort hos oss. 
 
Bank/Kredittkort - Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden vår. Ved bruk av kredittkort kommer i tillegg standart transaksjons gebyret, som for eksempel trekkes ut ved minibankuttak, kontantuttak i butikk/bank eller betaling via kredittkort i nettbutikken vår. Transaksjonsgebyret (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron) er på 2,25% prosent per transaksjon.
 
PayPal - Er trygg og enkel nettbetaling plattform med beskyttelse for kjøpere og selgere. Med PayPal slipper du å bruke Java/kodebrikke og du kan velge om du vil betale med VISA eller Master Card eller med din PayPalkonto. Du trenger ikkeregistrere deg på PayPal for å betale med kort. Betaling med kort via PayPal er enkelt og en 100% sikker måte å betale på. Les mer om PayPal Kjøperbeskyttelse her.
 
MINIMUMSALDER
 
For å kunne handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 ar. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å foreta handelen for deg. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.
 
REKLAMASJON
 
Om du har mottatt en ødelagt eller feil ekspedert vare, vennligst kontakt oss snarest med informasjon om feilen, husk ved kontakt å legge artikkelnavn samt ditt order ID. Reklamasjon gjelder dersom varen er levert med feil eller mangler, og ved unormalt rask slitasje. Slitasje som følge av vanlig bruk er ikke grunnlag for reklamasjon. Ved reklamasjon erstattes alltid varen først av en ny vare. Kan ikke dette alternativet benyttes, tilbyr vi full refusjon.  Kontaktinformasjon ved reklamasjoner:  kundeservice@smartviking.no
 
Returadresse: Import&Trading, Bergheimstubben 1, 2150 ARNES, Norge
 
PRODUKTOPPLYSNINGER I NETTBUTIKKEN
 
Vi tilstreber a gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.
 
FORCE MAJEURE
 
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varsel tekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet
 
SIKKERHET OG PERSONVERN
 
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig.
 
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.
Innsamling av personlige opplysninger
 
Bruk av personlige opplysninger - Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:
 
 
For å sikre at området dekker dine behov.
For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.
 
Kontroll av personlige opplysninger
 
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
 
Tilgang til de personlige opplysningene
 
Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.
 
VELKOMMEN TIL EN TRYGG OG HYGGELIG HANDEL HOS SMARTVIKING.NO