»

Kinesio Tape

pris: 125,- 50,-
Inkl.MVA
1 anmeldelser
Produkt ID: PR1332
Lagerstatus: Utsolgt

Tilgjengelige valg

* Farge:

Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(1) Lignende produkter (2) PrisGaranti

Kinesio Tape

Komfortabel Kinesiologitape er helt unik til behandling av betennelser og muskelskader, men også forbedrer blodsirkulasjon og forebygger idrettsskader. Kinesiotape er en elastisk, fargesprakende tape utviklet av den Japanske kiropraktoren Kenso Kase.Tapen er lagd av vanntett og pustende bomullsstoff og kan brukes i flere dager opp til en uke uten tap av effekt. Du kan ha Kinesio tape på deg i dusjen, badstua eller når du trener. Tapen er vannavvisende og tåler derfor at du svømmer med den. Forskerne la frem hypotesen om at personer som bruker Kinesiotape vil få bedre funksjon og nevromuskulær prestasjon sammenlignet med personer som bruker tradisjonell, ikke-elastisk tape.

Kinesiologitapen kommer på ruller som er 5cm x 5m og er laget av bomull. Du klipper enkelt til ønsket lengde og fasong.Kinesiotapens vi har på lager kommer i to farger. Farger har ikke noe med egenskapene å gjøre og du kan derfor fritt velge farge etter hva du liker best eller synes er praktisk.

  • 1 Rulle er 5cm x 5m
  • Farge: Blå og Pink
  • Vanntett

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 50,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.
Nøkkelord: kinesio, tape, helse