»

Kattetoalett Treningssett

pris: 375,- 113,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1179
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (5) PrisGaranti

Kattedo Treningssett

Toalet treningssystem som gjør lett å lære katten å gå på vanlige toalett hjemme på mindre enn 2 måned og få katten til å slutte bruke kattedo. Toalett trenningssett består av tre deler som etter hvert settes på toalettet og gradvis fjernes slik at katteeieren til slutt kan ta bort hele kassen. Målet er at katten hopper opp på do og gjør sitt fornødne uten at trenningssettet er der. For hvert steg får du med en plate med varierende stort hull i midten som skal plasseres på toalettet ved hjelp av det vedlagte kattesetet.
 
Slik lærer du katten å gå på do:
 
1 uke – I beggynelsen plasserer du plate på gulvet og ha litt sand i seg, akkurat som et vanlig kattetoalett slik at katten begynt å bruke den uten noe press.
2 – 3 uke –  Flytter du trenningssett plate til opp på toalettet slik at katten må hoppe opp på toalettet for å gjøre sitt sak.
4 – 5 uke – Når dette er avklart, er det på tide å klippe opp hullet i midten av den plate i treningssettet slik at katten din tilpasser seg til å tisse og bæsje rett ned i toalettet gjennom den minste hullet.
6 – 7 uke – Mot slutten når har du klipt alle delene av den Toalet treningssystemet så fjerner du siste ringen og la din fulltrente katt bruke toalettet helt uten hjelpemidler!
 
!!! SE VIDEO MED hvordan bruke toalett treningsett !!!
 

 

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 113,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.