»

Hvitløkskutter Garlic Pro

pris: 160,- 38,-
Inkl.MVA
1 anmeldelser
Produkt ID: PR1005
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(1) Lignende produkter (4) PrisGaranti

Hvitløkskutter Garlic Pro

Smart og ikke minst effektiv Hvitløkskutter er superenkelt "must have" knep for deg med dårlig tid. Hvitløkshakker er den utrolige produkt som vil hjelpe deg oppleve en rask og effektiv måte både på å hakke og skrelle hvitløken i små biter bare på 10 sekunder.At hvitløk har helsebringende egenskaper, har man visst lenge. Men ikke alle vet at man får mer viktige næringsstoffer ved å hakke opp hvitløken enn å bruker man et vanlig hvitløkspresse.

Hvitløk kuter har mange fordeler du ikke vil gå glipp av.Visste du at: 
 
Hvitløk kan blant annet senke blodtrykket, motvirke blodpropp og drepe bakterier.
Forskere ved University of Alabama i USA fant at hvitløken var rene hjertemedisinen. Den får nemlig blodårene til å slappe av, og dermed flyter blodet fint - og hjertet trenger ikke å jobbe så hardt.
Flere vitenskapelige tester har vist at hvitløk hjelper mot forkjølelse. En studie fra Garlic Centre i East Sussex viste at de som tok hvitløkstilskudd jevnlig, reduserte risikoen for å pådra seg forkjølelse med 50 prosent. 
En gruppe forskere i Kina har ifølge Daily Mail funnet ut at du ved å spise rå hvitløk to ganger i uken nesten kan halvere sjansen for å få lungekreft.
Røykere som spiste rå hvitløk to ganger i uken reduserte sjansene for å bli syke av lungekreft med 30 prosent, viste en kinesisk studie.
 
Se denne video om hvordan du raskt og enkelt rensker og hakker hvitløk med Garlic Pro hvitløkskutter

 

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 38,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.