»

Fisheye - Vidvinkel – Macro Objektiv til iPhone 4/5s - smartviking.no

Fisheye - Vidvinkel – Macro Objektiv til iPhone 4/5s

pris: 150,- 39,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1210
Lagerstatus: På lager (Leveringstid 1-2 virkedager)
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (4) PrisGaranti

Fisheye - Vidvinkel – Macro Objektiv til iPhone 4/5s

Denne lille dingsen gjør din iPhone 4 - 5s 5c til et mye bedre kamera med Vedvinkel Lense + Macro Lense + 180 Fish Eye Lense. 3-i-1 Linsesett til iPhone med fish eye, vidvinkel og makro. Et linsekit som tar mobilbildene til et nytt nivå. Portabel og avtakbar, kan du ta bilde med enhetene dine når som helst

MAKRO - og VIDVINKELOBJEKTIV brukes til å ta bilder av små/store ting med. Bruker du makro, får du virkelig med nøyaktig alle detaljer når du fotograferer noe svært lite (ei marihøne?). Velger du vidvinkel, er det plutselig ikke noe problem å få med de ekstra meterne når du skal fotografere noe svært bredt (en mur?).

FISHEYE er det stilige perspektivet du får når du kikker ut av kikkehullet i inngangsdøren din eller speiler deg i en juletrekule. Liten bakgrunn, stor forgrunn. En perfekt effekt hvis du for eksempel skal fotografere hip-hopere. (Hip-hopere elsker fisheye, for da ser de tøffe gestene de gjør med hendene enda større og tøffere ut.)

Farge: Sølv

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 39,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.