»

Puls og oksygenmåler

pris: 540,-
Inkl.MVA
4 anmeldelser
Produkt ID: PR1050
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(4) Lignende produkter (4) PrisGaranti

Finger pulsmåler

Kompakt Finger Pulse Oximeter med oksygenmetning for nøyaktig måling av hjerterytme og oksygen i blodet ved hjelp av photoplethysmography. Finger Pulsmåler med oksygenmetning måler hjerterytme per minutt ved optisk innhentet pletysmograf som lyser opp huden og måler endringer i lys absorpsjon. Med dette Puls og oksygenmåler som er mest funksjonelt og kostnadseffektivt pulsoksymeter og gir deg korttids monitorering av oksygen i blodet, for å sjekke normaler puls eller hvilepuls med et pålitelig måleresultat. Finger Pulsoksymeteret starter automatisk med en gang det settes opp på fingeren som slik du ser på bildet. Deretter trykker du på strømknappen og pulsoksimeter/pulsklokke vil vise hjerterytme p / m, prosentandelen av oksygen i blodet og viser også en LED-indikator bar som øker og avtar ved synkronisering med rytmen av ditt hjerteslag. Stolpediagrammet tjener det formål å fortelle deg om du har en svak eller sterk hjerte basert på nivået på grafen. Alt dette får du enkelt uten å måtte dra til en lege. Pulsmåler som gir deg de nødvendige opplysningene du trenger for å kunne holde din hvilepuls og oksygenmetning innenfor de grenser din lege anbefaler deg.
 
Dette pulsoksimeter og pulsmåler er best egnet for privat hjemmebruk, leger, medisinske studenter, helsepersonell, idrettsutøvere, piloter, samfunnet idrettshaller etc. Etterspørselen etter et lett, billig monitor for måling SPO2 oksygenmetning og hjertefrekvens under fysisk aktive sports og høytliggende aktiviteter er i stor etterspørsel.
 
5 enkle fakta om pulsen!
  • Normal hvilepuls varierer fra person til person. Generelt vil en person som er i god form ha lavere hvilepuls enn en person som er i dårlig form.
  • Det er viktig å vite hvilepulsen for å få mest mulig ut av treningen. Mål hvilepulsen med Finger Pulsmåler.
  • Det er lettest å finne hvilepulsen ved å ta Puls og oksygenmåler på finger om morgenen, før du står opp av senga.
  • Veldig høy eller veldig lav hvilepuls kan være et tegn på sykdom. Det kan også komme av for eksempel en vanlig forkjølelse.
  • Stress og uro kan være faktorer som påvirker hvilepulsen. De som har angst for eksempel, vil ha høyere hvilepuls selv om de sitter i ro.
  • Du kan lese mer om Pulstrening, Fettforbrenning Og Riktig Pulssoner på bloggen vår ved å trykke Her!
 
Produktinformasjon
  • Puls og oksygenmåler til finger
  • LED display
  • Måler SPo2 verdi
  • Måler nøyaktig hjertefrekvens

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 540,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.
Nøkkelord: finger, pulsmåler, helse