»

TDS - Vannkvalitet tester

pris: 438,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1566
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (5) PrisGaranti

Elektronisk Vanntester

TDS Vanntester er spesielt egnet for å ta vannprøve eller analysere vannkvalitet for sikre deg og din familie på vannet dere  drikker hjemme. Drikkevann er vårt viktigste næringsmiddel og bør derfor regelmessig analyseres for de stoffer som kan ha betydning for helsen. Med denne Digital vannanalyse enhet trenger du ikke mer å tenke om å bestille vanntest fra den lokale rørleggeren eller fra et laboratorium som koster massevis av tid og penger. Digital Vannkvalitet tester er nå tilgjengelig for alle de som ønsker å sjekke opp vannet i springen der du drikker og vare trygt. Digital Vanntester er en enkel og sikker måte å sjekke opp på vannkvalitet hjemme!
 
Visste du at
 • Hvert år blir flere hundre nordmenn syke av drikkevann. Manglende og mangelfull desinfeksjon av drikkevann fra vannverk som ikke følger gjeldende kvalitetskrav og forskrifter, er årsaken, viser ny undersøkelse. At det er trygt å drikke vann fra springen i Norge, er fortsatt en sannhet med modifikasjoner. Hvert år blir folk syke av drikkevann og noen må legges inn på sykehus fordi vannverk ikke følger de krav og forskrifter som foreligger for drikkevann.
 • Drikkevannsforskriften krever at vannet som leveres er helsemessig trygt, klart og uten fremtredende lukt, smak og farge. I forskriften er det gitt grenseverdier for enkelte parametere, og tiltaksgrenser for andre. Du kan lese mer på mattilsynet sin nettside.
TDS Tester tar følgende analyser av vannkvalitet
 
Ammonium (NH4) – dannes i naturen ved biologisk nedbrytning av nitrogenholdige plante- og dyrerester
Magnesium (Mg) – Magnesium er et essensielt element for alt liv. Et voksent menneske har et daglig behov på 300-400 mg inntatt gjennom kosten. Et høyt inntak av magnesium kan til en viss grad forebygge hjerneslag (infarkt). Inntak av vann med høyt innhold av magnesiumsulfat (MgSO4, Epsom salt) vil kunne forårsake mage-tarmproblemer.
Kalsium (Ca) – Høyt kalsiuminnhold i vannkilder skyldes kalkrik berggrunn. Kalking av sure vassdrag kan også gi et bidrag. Kalsium i drikkevannet kan også skyldes utløsning av kalk fra sementbaserte vannledninger eller bruk av kalk som alkaliseringsmiddel. Epidemiologiske undersøkelser fra flere land kan tyde på at befolkningen er mindre utsatt for hjerte‑/karsykdommer i områder med hardt vann enn i områder med bløtt vann, men man vet ikke hvilke faktorer i vannet som kan være årsaken til dette.
Kobber (Cu) – Det kan imidlertid forekomme svært høye verdier i drikkevannet (opptil flere mg/l Cu) på grunn av korrosjon på kobberrør og armatur. Utløst kobber kan skyldes at vannet er spesielt korrosivt, at vannet har passert lange rørledninger av kobber, eller har stått lenge i rørene. Temperaturen påvirker utløsningen.
Sink (Zn) – Drikkevannet kan imidlertid inneholde meget høye verdier (flere mg/l Zn) som følge av korrosjon på galvaniserte (forsinkete) vannrør og beholdere. I naturen forekommer sink ofte sammen med kadmium slik at uren sink kan inneholde noe kadmium.
Krom (Cr) – Krominnholdet i norske vannforekomster er meget lavt, < 10 µg/l for totalt krom, når vannet ikke er påvirket av industri.
Sulfat (SO4) – Tilførsel fra nedbør og innhold av sulfat og svovelforbindelser i grunnen bestemmer normalt SO4-innholdet. Grunnvann kan i enkelte tilfeller ha høyere sulfatinnhold enn 100 mg/l. Sulfat kan også komme fra kloakkvann og fra fellingskjemikalier i fellingsanlegg.
 
Produkt Egenskaper:
 • Idell for hjemmebruk.
 • Høy effektivitet og nøyaktighetr.
 • Lagrer målinger.
 • LCD digital Skjerm: Stor og lett å lese
 • Rekkevidde: 0 - 1000 ppm.
 • Nøyaktighet: +/- 2%.
 • Strømkilde: 2 x 1.5V celle batterier.
 • Dimensjoner: 14.5 x 3.1 x 2.0 cm.
 • Vekt inkl. veske: 70g.

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 438,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.