Nettbutikk Blogg | Smartviking.no

Show:
Sort By:
Bloggsponsing | Smartviking.no
Det er enkelt å få sponsor på bloggen din, det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn og skrive et lite innlegg på siden din om nettbutikk vår. - smartviking.no
Slik finner du prisgaranti skjema for å få best pris på alle varer hos Smartviking.no
Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !
Gratis overraskelse/gave – hver lørdag
Hver uke frem til Jul presenterer vi en heldig vinner blant våre FB – følgere som kommentert under innlegget “ JA TAKK”
God ansiktspleie, slik får du fin hud
Hva slags hud vi har er mye genetikk, men livsstil har også sin påvirkningskraft. Det beste du kan gjøre for å beholde en frisk og vakker hud er å spise og drikke riktig i hverdagen. Sunt og variert kosthold. Både det du spiser og det du drikker påvirker helsen din, og huden reflekterer på mange måter kroppens helsetilstand. Derfor om du virkilig ønsker fin hud bør du begynne fra Vitaminer, mineraler og naturlige kilder
Vondt i kneet? Her får du tipsene hvordan unngå smerter i kneet
Løping gir deg ekstra energi bedre fordøyelse og bedre nattesøvn, og er generelt godt for helsen din, men knærne er spesielt utsatt når man setter i gang med trening etter lengre tids opphold, eller dersom du er nybegynner på treningen. Ifølge løpeundersøkelse statistik syv av ti løpere får smerter i løpet av sesongen.
Pulstrening, fettforbrenning og riktig pulssoner
God Trent ? Så bare Pulse Målere kan gi deg nøyaktig svar ! Så har du problemer med å komme deg på trening, kan pulsmåling gir deg en absulutt god motivasjon for å komme igang! Pulstrening har blitt mer og mer populaært de siste årene. Riktig pulstrening er nøkkelen til effektiv kondisjonstrening. Hvor raskt pulsfallet mot hvilepuls er etter en økt kan gi deg en indikasjon på din fysiske form. Eller kanskje du er allerede en av dem som trener regelmessig, så har du helt sikkert hørt snakk om makspulsen under trening.
Ryggsmerter
Ryggproblemer er et vidt tema. De fleste ryggplager kommer i mange former og alvorlighetsgrader og kan gi alt fra ubehag til invalidiserende ryggsmerter. De færreste går gjennom livet uten å få plager i ryggen, spesielt i korsryggen, og særlig etter at man har rundet 25 eller 30. Faktisk vil 80 prosent av befolkningen ha ryggplager en eller flere ganger i løpet av livet. Det er ofte ikke mulig å finne ut nøyaktig hva som forårsaker smertene.
Facebook julekonkurranse!
Hva ønsker du deg mest til jul ? Velg deg en gave fra nettbutikken på Smartviking.no Vi trekker tre heldige vinnere som likker Smartviking Facebookside og skriver en kort kommentar med link til den mest ønskede produkt. Tagg gjerne de du vil dele dette med for å øke sjansene!
Tannbleking enkel og trygg måte
Alle vet at et smil uttrykker glede og vennlighet. Å smile gjør at hjernen produserer mer endorfin, som også gir bedre stemning. Få ting slår en strålende hvit perlerad, men ditt hvite smil har dessverre mange fiender. Kaffe, te, rødvin, snus,røyk, fruktjuice og dårlig munnhygiene gjør at tenner blir misfarget. Disse substansene bidrar nemlig til å misfarge dine tenner på grunn av de fargestoffene som de inneholder. Jo større forbruk av disse substansene, jo større risiko for misfarging av tennene
Viser 1 til 9 av 9 (1 Sider)