»

Ansiktsløftning bandasje

pris: 175,- 28,-
Inkl.MVA
0 anmeldelser
Produkt ID: PR1438
Lagerstatus: Utsolgt
Antall:
Kjøp
ønskeliste
sammenligne
Beskrivelse Produktanmeldelser(0) Lignende produkter (9) PrisGaranti

Ansiktsløftning bandasje

AnsiktLøfting  Maske er en ny metode som strammer opp hud og underhudsvev i ansiktet og på halsen og gir et friskere, glattere  og mer ungdommelig utseende med et svært naturlig resultat. Med årene endres ansiktet og mange ser eldre og trøttere ut enn de føler seg. Huden mister sin spenst og ansiktet mister volum. Man opplever endret ansiktskontur på grunn av at ansiktetets øvre del  taper volum. Dette gir skyggevirkninger som gjør at ansiktet virker eldre. Eksempler er mørke ringer under øynene, markerte nesefolder og hengende munnviker. Dette er aldringstegn som alle kjenner til, men mange kvier seg for å legge seg under kniven. Nå finnes det et trygt og enkelt alternativ til kirurgisk ansiktsløft.
Ansikt løfting belte en metode til naturlig ansiktsløft som bedrer hudens naturlige tilstand, forebygger og forsinker ansiktets naturlige aldringsprosess. Denne metoden gir sammen med et fantastisk ansiktsløft, en deilig avslappende anti-stress behandling samtidig som rynker, poser under øynene og hudens ytre tegn på aldring minskes.
 
BEHANDLING
For første resultat behandlingen utføres 45min i 4 uker, med tre behandlinger per uke, deretter 2 behandlinger per uke (4uker) og 1 behanling per uke i 4 uker. Behandlingen er utrolig effektiv men for et varig resultat kreves det 10-12 behandlinger innen for en måneds tid med to-tre behandlinger per uke. Behandlingen kan holdes ved like i opptil ett år.
 
PRODUKTINFO
  • Størrelse: one size
  • Farge: Tilfeldig

Skriv en produktanmeldelse

Brukernavn:


Legg til kommentar: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra


Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:
* Nødvendige feltene
* Fornavn:
* E-postadresse:
* Pris i andre butikken::
Vår pris: 28,-
* Link til produkt nettside:
Din kommentar (vagfritt):
Send
Vil du sikre deg at du betaler den laveste prisen?
Vi garanterer det !


Vi gjør det som er mulig for å sikre våre kunder de beste produktene til den lavest mulige priser. Men noen ganger har vi ikke tid til å overvåke konkurrentenes priser. Derfor har vi gjennomførte dette skjemaet i vår butikken.

Om du finner et av våre produkter hos andre nettbutikker til en lavere pris enn vår, vennligst bruk dette skjemaet. Vi vil sammenligne prisene og tilby deg vårt produkt til den laveste prisen !

Slik fungerer det:

1. Fant du en lavere pris hos andre norske leverandør?
2. Be oss om prissammenligning - Det er bare å fylle ut skjemaet og sende direkte til oss.
3. Hvis du har rett, tilbyr vi deg produktet til samme eller laveste pris slik at du kan vare sikkert på den laveste prisen i vår nettbutikk.